FM-luk 2017
Forening: Birkelse-Ryaa Antenneforening
Publiceret af: Bestyrelsen
Dato: 06-12-2016 10:46:43
Kategori: Generelt
     

Når vi kommer ind i det nye år 2017, lukker det analoge FM signal i kabelnettet ned dette sker i perioden uge 3 - 8, og de gamle FM radioer der har tjent os så trofast, må gå samme vej, som vores gamle billedrørs TV er gået, siden der blev lukket for analogt TV signal i 2015. Nemlig til elektronik-skrot...

YouSee har for længe siden varslet at FM signalet med den begrænsede plads til ca. 20 forskellige radioprogrammer, efter nytår kun skal modtages på, Internet Radio eller på de program pladser som ligger højest på vores digitale fjernsyn program pladser. Der findes mere end 50 program pladser som har været til rådighed siden YouSee begyndte at levere regions udbuddet til vores antenneforening!

Program pladserne på vores fjernsyn fra 1701 til 1755 bærer i øjeblikket 18 DAB eller Internet Radioprogrammer, nogle svenske og tyske radio programme ruden billede, som vi snart ikke længere kan modtage fra FM båndet. Det er de samme radio programmer vi kender, Så der kan vi altså få ”FM lyden ”Eller DAB lydenheder nogle Internet radioprogrammer ud af fjernsynets højttalere.

Hvis du mangler musikprogrammer at lytte til, så kan antenneforeningen varmt anbefale at anskaffe en ”Internet radio ”Eller en DAB Radio som en ”ny tuner” til stereoanlægget…

En anden mulighed, kan være en bærbar PC eller en Mobiltelefon som sættes til musikanlægget som en glimrende erstatning for fx spolebåndoptager, Pladespiller, kassettebåndoptager, Cd-afspiller eller USB lager….

YouSee Tilbyder overgangsløsning til FM-luk          

Vi står klar med en løsning for de, som fortsat vil høre FM-radio. Interesserede kunder kan allerede nu gå ind på yousee.dk/tv2017 og skrive sig op til at få tilsendt en stueantenne, der kan kobles til deres anlæg – helt uden beregning.
 
Vi melder allerede nu ud, så de berørte kunder har mulighed for at overveje alternative løsninger til den måde, de hører radio på i dag. Herunder hører også muligheden for at skifte til en digital løsning med DAB-radio. Det anslås, at godt 300.000 husstande i dag hører FM radio via YouSee’s kabel-tv-net.     

https://musik.yousee.dk/musikradioer

http://www.netradio.nu/

På disse adresser kan man se oversigter over en ganske lille del af de mange, mange radioprogrammer der kan findes på internettet!!

Bestyrelsen har været hæmmet af at vi ikke har kunne opdatere vores hjemmeside på den gl. platform, men dette bliver meget bedre her i fremtiden.

Formanden 

 
Cookies

Kontakt


Birkelse - Ryaa Antenneforening
Nyvej 5
9440 Aabybro
Tlf.: 21 70 85 72
Email: kontakt@brantenneforening.dk